Arviointi
t1
- järjestää itselleen ergonomisesti turvallisen työympäristön
- noudattaa vähittäiskaupan turvallisuusohjeita ja määräyksiä
- vastaanottaa, varastoi ja käsittelee liha- tai kalatiskin raaka-aineita ja muita elintarvikkeita ohjeen mukaan ergonomisesti oikein valituilla, käytetyillä ja asennetuilla työvälineillä
- käyttää turvallisesti ohjeiden mukaisia suojaimia, työvälineitä ja työmenetelmiä
h3
- järjestää itsenäisesti itselleen ergonomisesti turvallisen työympäristön
- noudattaa omatoimisesti vähittäiskaupan turvallisuusohjeita ja määräyksiä
- vastaanottaa, varastoi ja käsittelee liha- tai kalatiskin raaka-aineita ja muita elintarvikkeita itsenäisesti ohjeen mukaan ergonomisesti oikein valituilla, käytetyillä ja asennetuilla työvälineillä
- käyttää turvallisesti ja omatoimisesti ohjeiden mukaisia suojaimia, työvälineitä ja työmenetelmiä
k5
- järjestää itselleen itsenäisesti ja tarkoituksenmukaisesti ergonomisesti turvallisen työympäristön
- noudattaa vastuullisesti vähittäiskaupan turvallisuusohjeita ja määräyksiä
- vastaanottaa, varastoi ja käsittelee liha- tai kalatiskin raaka-aineita ja muita tarvikkeita omatoimisesti ja vastuullisesti, ergonomisesti oikein valituilla, käytetyillä ja asennetuilla työvälineillä
- käyttää turvallisesti ja vastuullisesti ohjeiden mukaisia suojaimia, työvälineitä ja työmenetelmiä
- huolehtii koneiden, laitteiden ja työvälineiden kunnosta ja ilmoittaa viallisista työvälineistä esimiehelle oma-aloitteisesti