KOKKIKILTA KOTKA-HAMINA

Kokkikilta on ravitsemisalan opiskelijoiden yhteinen sivusto

  • Etusivu
  • Kiltakoulu
  • Kiltakoulu Ekamissa
    • Kokkikilta Kotka-Hamina
    • Opiskelu Ekamissa
  • LAIVATALOUS
  • Perustutkinnon muodostuminen
    • YTO-integraatiot
  • Pakolliset tutkinnon osat
    • Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 ops
      • Perusruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Hygienia ja omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Ravitsemispalvelut)
      • Some-taidot (Ravitsemispalvelut)
      • Työelämässä oppiminen
    • Lounasruokien valmistus 40 ops
      • Lounasruokien ruoanvalmistus ja leivonta
      • Asiakaspalvelu
      • Ruokalistasuunnittelu
      • Ravitsemus ja erityisruokavaliot
      • Ergonomia ja työturvallisuuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Lounasruoka)
      • Some-taidot (Lounasruoka)
      • Työelämässä oppiminen
    • Annosruokien valmistus 25 ops
      • Annosruokien ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Gastronomian perusteet
      • Hätäensiapu
      • Kannattavuus
      • Ravitsemus ja erityisruokavaliot
      • Omavalvonta
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Kestävä kehitys (Annosruoka)
      • Some-taidot (Annosruoka)
      • Työelämässä oppiminen
  • Valinnaiset tutkinnon osat
    • A´la carte-ruoan valmistus 30 osp
      • A´la carte ruokien ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Gastronomia
      • Kannattavuus
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (A´la carte)
      • Some-taidot (A´la carte)
      • Työelämässä oppiminen
    • Huippuosaajana toimiminen 15 osp
      • Työskentely vaativissa työtehtävissä
      • Huippuosaamisen hankkiminen ja valmistautuminen
      • Oman osaamisen kehittäminen
      • Työelämässä oppiminen
    • Kahvilapalvelut 10 osp
      • Tuotteet ja laitteet
      • Asiakaspalvelu ja myynnin rekisteröinti
      • Asiakaspalvelukieli
      • Ergonomia
      • Omavalvonta
      • Some-taidot (Kahvilapalvelu)
      • Työelämässä oppiminen
    • Katu- ja pikaruokapalvelut 10 osp
      • Tuoteet ja laitteet
      • Asiakaspalvelu ja myynnin rekisteröinti
      • Asiakaspalvelukieli
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Työelämässä oppiminen
    • Laivatalouspalvelut 20 osp
      • Laivatalousosastolla toimiminen
      • Asiakaspalvelu
      • Asiakaspalvelukieli
      • Laiva toimintaympäristönä
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Laivatalous)
      • Työelämässä oppiminen
    • Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 15 osp
      • Ruoka- ja juomatuotteet
      • Luonnontuotteiden ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Erityisruokavaliot
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Lainsäädännöt ja omavalvonta
      • Kestävä kehitys (luonnontuotteet)
    • Palvelu- ja jakelukeittiöntoiminnot 10 osp
      • Tuotteet
      • Laitteet ja tilat
      • Asiakaspalvelu
      • Omavalvonta
      • Some-taidot
      • Työelämässä oppiminen
    • Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp
      • Suurkeittiön ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Ravitsemus (Suurkeittiö)
      • Erityisruokavaliot (Suurkeittiö)
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Suurkeittiö)
      • Työelämässä oppiminen
    • Tilaus- ja juhlaruokien valmistus 25 osp
      • Tilaus- ja juhlaruokien ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Ruoka- ja tapakulttuurit
      • Tilaisuuden suunnittelu
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Tilaus- ja juhla)
      • Some-taidot (Tilaus- ja juhla)
      • Työelämässä oppiminen
    • Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp
      • Palvelutiskin tuotteet
      • Asiakaspalvelu
      • Ergonomia ja turvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Vähittäiskauppa)
      • Some-taidot (Vähittäiskauppa)
      • Työelämässä oppiminen
  • Osaamismerkit
  • 360-oppimisympäristöt
    • Koululaiva
    • Ravintola Pooki
  • Ekamikillat
  • Etusivu
  • Kiltakoulu
  • Kiltakoulu Ekamissa
    • Kokkikilta Kotka-Hamina
    • Opiskelu Ekamissa
  • LAIVATALOUS
  • Perustutkinnon muodostuminen
    • YTO-integraatiot
  • Pakolliset tutkinnon osat
    • Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 ops
      • Perusruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Hygienia ja omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Ravitsemispalvelut)
      • Some-taidot (Ravitsemispalvelut)
      • Työelämässä oppiminen
    • Lounasruokien valmistus 40 ops
      • Lounasruokien ruoanvalmistus ja leivonta
      • Asiakaspalvelu
      • Ruokalistasuunnittelu
      • Ravitsemus ja erityisruokavaliot
      • Ergonomia ja työturvallisuuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Lounasruoka)
      • Some-taidot (Lounasruoka)
      • Työelämässä oppiminen
    • Annosruokien valmistus 25 ops
      • Annosruokien ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Gastronomian perusteet
      • Hätäensiapu
      • Kannattavuus
      • Ravitsemus ja erityisruokavaliot
      • Omavalvonta
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Kestävä kehitys (Annosruoka)
      • Some-taidot (Annosruoka)
      • Työelämässä oppiminen
  • Valinnaiset tutkinnon osat
    • A´la carte-ruoan valmistus 30 osp
      • A´la carte ruokien ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Gastronomia
      • Kannattavuus
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (A´la carte)
      • Some-taidot (A´la carte)
      • Työelämässä oppiminen
    • Huippuosaajana toimiminen 15 osp
      • Työskentely vaativissa työtehtävissä
      • Huippuosaamisen hankkiminen ja valmistautuminen
      • Oman osaamisen kehittäminen
      • Työelämässä oppiminen
    • Kahvilapalvelut 10 osp
      • Tuotteet ja laitteet
      • Asiakaspalvelu ja myynnin rekisteröinti
      • Asiakaspalvelukieli
      • Ergonomia
      • Omavalvonta
      • Some-taidot (Kahvilapalvelu)
      • Työelämässä oppiminen
    • Katu- ja pikaruokapalvelut 10 osp
      • Tuoteet ja laitteet
      • Asiakaspalvelu ja myynnin rekisteröinti
      • Asiakaspalvelukieli
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Työelämässä oppiminen
    • Laivatalouspalvelut 20 osp
      • Laivatalousosastolla toimiminen
      • Asiakaspalvelu
      • Asiakaspalvelukieli
      • Laiva toimintaympäristönä
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Laivatalous)
      • Työelämässä oppiminen
    • Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 15 osp
      • Ruoka- ja juomatuotteet
      • Luonnontuotteiden ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Erityisruokavaliot
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Lainsäädännöt ja omavalvonta
      • Kestävä kehitys (luonnontuotteet)
    • Palvelu- ja jakelukeittiöntoiminnot 10 osp
      • Tuotteet
      • Laitteet ja tilat
      • Asiakaspalvelu
      • Omavalvonta
      • Some-taidot
      • Työelämässä oppiminen
    • Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp
      • Suurkeittiön ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Ravitsemus (Suurkeittiö)
      • Erityisruokavaliot (Suurkeittiö)
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Suurkeittiö)
      • Työelämässä oppiminen
    • Tilaus- ja juhlaruokien valmistus 25 osp
      • Tilaus- ja juhlaruokien ruoanvalmistus
      • Asiakaspalvelu
      • Ruoka- ja tapakulttuurit
      • Tilaisuuden suunnittelu
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Tilaus- ja juhla)
      • Some-taidot (Tilaus- ja juhla)
      • Työelämässä oppiminen
    • Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp
      • Palvelutiskin tuotteet
      • Asiakaspalvelu
      • Ergonomia ja turvallisuus
      • Omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Vähittäiskauppa)
      • Some-taidot (Vähittäiskauppa)
      • Työelämässä oppiminen
  • Osaamismerkit
  • 360-oppimisympäristöt
    • Koululaiva
    • Ravintola Pooki
  • Ekamikillat

Valinnaiset tutkinnon osat

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Please follow & like us :)

Facebook
fb-share-icon
Instagram

© 2023 KOKKIKILTA KOTKA-HAMINA

Theme by Anders Noren — Up ↑

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial