Arviointi
T1
- on perehtynyt työpaikan liikeideaan tai toiminta-ajatukseen siten, että pystyy esittelemään sen keskeisiä tuotteita ja palveluja
- on perehtynyt eri ruokalajeihin ja työpaikan raaka-aineisiin siten, että pystyy kertomaan ruokalajeista ja raaka-aineista ja niiden alkuperästä
- laittaa lounaan ruokalajit esille linjastoon tai muutoin sovitulla tavalla
- palvelee asiakkaita ystävällisesti palvelumallin mukaisesti, mutta tarvitsee välillä ohjausta
- noudattaa vaitiolovelvollisuutta suhteessa asiakkaisiin ja yritykseen
H3
- kertoo toimipaikassa tai lähialueella käytettävistä luomuruoista, lähiruoista sekä tulkitsee alkuperäistietoja
- perehtyy työpaikan liikeideaan tai toiminta-ajatukseen siten, että pystyy esittelemään sen keskeisiä tuotteita ja palveluja itsenäisesti
- laittaa lounasruokia esille linjastoon tai muutoin sovitulla tavalla ja huolehtii niiden riittävyydestä ja siisteydestä
- palvelee asiakkaita ystävällisesti palvelumallin mukaisesti
- noudattaa vaitiolovelvollisuutta suhteessa asiakkaisiin ja yritykseen
K5
- kertoo itsenäisesti työpaikassa tai lähialueella käytettävistä luomuruoista ja lähiruoista sekä tulkitsee alkuperäismerkintöjä
- perehtyy työpaikan liikeideaan tai toiminta-ajatukseen siten, että pystyy esittelemään sen keskeiset tuotteet ja palvelut sekä yhteistyökumppanit ja asiakasryhmät
- laittaa lounasruokia esille linjastoon tai muutoin sovitulla tavalla ja huolehtii niiden riittävyydestä ja siisteydestä omatoimisesti
- palvelee asiakkaita ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti palvelumallin mukaisesti
- noudattaa vaitiolovelvollisuutta suhteessa asiakkaisiin ja yritykseen