Arviointi
t1
- suunnittelee ja aikatauluttaa yksittäisen työtehtävän toteutuksen työryhmän jäsenenä
- muuntaa ruoka-annoksia asiakkaiden tai asiakasryhmien tarpeet huomioiden toisen apuna
- organisoi työtään ja toimii aikataulun mukaisesti työryhmän jäsenenä
- esivalmistaa ja valmistaa ruokalajeja
- tekee tavallisimpia ruokalajeja ja leivonnaisia ruokaohjeiden mukaan ja ruokalajeille sopivilla menetelmillä ja laitteilla
- valmistaa tilattuihin erityisruokavalioihin sopivat annokset ohjeen mukaan
- tarvitsee ohjausta noudattaessaan sovittuja annoskokoja
- viimeistelee ja laittaa esille tilaisuuksien ruokalajeja työryhmän jäsenenä aikatauluja noudattaen
- asettelee ruokalajit esteettisesti tarjolle
- esivalmistaa ja valmistaa toisen apuna seuraavan työvuoron tai päivän tilausmääräyksiä
- toimii työryhmän jäsenenä ja muun henkilöstön kanssa tilausruokien valmistustehtävissä
h3
- suunnittelee ja aikatauluttaa oman työnsä omatoimisesti sekä valmistamiensa ruokalajien esillelaiton pöytämuotojen ja asiakasmäärien mukaisesti
- suurentaa, pienentää ja muuntaa ruokaohjeita omatoimisesti käyttäen alan reseptiohjelmia ja hinnoittelee tuotteen
- organisoi sovitut ruoanvalmistustehtävänsä omatoimisesti tilaisuuksiin laadittujen aikataulujen mukaisesti
- esivalmistaa ja valmistaa laadukkaita ja maukkaita ruokalajeja omatoimisesti
- valmistaa omatoimisesti eri ruokalajeja ja leivonnaisia ruokaohjeiden mukaan ja ruokalajeille sopivilla menetelmillä ja laitteilla
- valmistaa tilattuihin erityisruokavalioihin sopivat annokset
- valmistaa ruokalajeja kannattavasti ja taloudellisesti hinta- ja laatutavoitteiden mukaisesti
- pystyy noudattamaan sovittuja annoskokoja
- viimeistelee ja laittaa esille tilaisuuksien ruokalajeja aikatauluja noudattaen ja auttaa tarvittaessa tarjoilussa
- pitää itsenäisesti huolta ruokien riittävyydestä täydentäen ripeästi tarjolla olevia ruokia
- asettelee ruokalajit esteettisesti tarjolle tilausmääräyksien mukaisesti ja huomioi menekin määrän reaalisesti
- määrittelee ohjeen mukaan tilaisuuksien ruokalajien annoskoot suhteessa ruokalajien määrään
- valmistaa ja laittaa esille ohjeen mukaan tarvittaessa tuotteita vatitarjoiluun
- esivalmistaa ja valmistaa omatoimisesti seuraavan työvuoron tai päivän tilausmääräyksiä
- toimii omatoimisesti muun henkilöstön kanssa tilausruokien valmistustehtävissä
k5
- suunnittelee ja aikatauluttaa oman työnsä työjärjestyksen, ajoituksen ja jaksotuksen itsenäisesti sekä valmistamiensa ruokalajien kokonaismäärän ja esillelaiton pöytämuotojen ja asiakasmäärien mukaisesti
- tietää asiakasryhmäkohtaisen annoskoon sekä suurentaa, pienentää ja muuntaa löytämiään ruokaohjeita itsenäisesti käyttäen alan reseptiohjelmia sekä hinnoittelee omatoimisesti tuotteen
- organisoi ja jaksottaa sovitut ruoanvalmistustehtävät omatoimisesti ja tehokkaasti tilaisuuksiin laaditun aikataulun mukaisesti
siten, että tuotteet pysyvät laadukkaina koko tilaisuuksien ajan sekä siirtyy joustavasti tehtävästä toiseen yllättävissäkin tilanteissa - esivalmistaa ja valmistaa laadukkaita ja maukkaita ruokalajeja itsenäisesti
- valmistaa itsenäisesti eri ruokalajeja ja leivonnaisia ruokaohjeiden mukaan ja ruokalajeille sopivilla menetelmillä ja laitteilla
- valmistaa ruokalajeja sovittujen hinta- ja laatutavoitteiden mukaisesti ja varmistaa budjetissa pysymisen
- valmistaa omatoimisesti tilattuihin erityisruokavalioihin sopivat annokset
- pystyy noudattamaan itsenäisesti sovittuja annoskokoja
- toimii vastuullisesti työtilanteissa ja muuntaa toimintaansa palautteen perusteella oma-aloitteisesti
- viimeistelee ja laittaa esille ruokalajeja aikataulua noudattaen, siirtyy joustavasti tehtävästä toiseen
- pitää itsenäisesti huolta ruokien riittävyydestä ja tarjoiluastioiden täydentämisestä ja järjestyksestä asiakkaiden tilauksien vaatimusten mukaisesti
- asettelee omatoimisesti ja esteettisesti ruokalajit tarjolle tilausmääräyksien mukaisesti samalla huomioiden menekin määrän reaalisesti
- määrittelee opitun tiedon perusteella tilaisuuksien ruokalajien annoskoot suhteessa ruokalajien määrään
- esivalmistaa ja valmistaa ja laittaa esille itsenäisesti tuotteita vatitarjoiluun
- esivalmistaa ja valmistaa itsenäisesti seuraavan työvuoron tai päivän tilausmääräyksiä
- toimii aktiivisesti ja positiivisesti työryhmän jäsenenä ja muun henkilöstön kanssa tilausruokien valmistustehtävissä