Arviointi
t1
- toimii työpaikan toiminta-ajatuksen mukaisesti toisen apuna
- käyttäytyy kohteliaasti ja kommunikoi asiakkaiden kanssa palvelutilanteessa
- esittelee ohjeistettuna tuotteiden sopivuuden tavallisimpiin erityisruokavalioihin
- tietää ruoka- ja tapakulttuuria sekä ravitsemussuositukset siten, että pystyy ohjeen mukaan esittelemään tuotteita ja opastaa tarvittaessa asiakkaita suomalaiseen ruoka- ja tapakulttuuriin sekä terveellisen aterian nauttimiseen
- käyttäytyy hyvien käyttäytymistapojen mukaisesti
- noudattaa vaitiolovelvollisuusohjeita
h3
- toimii itsenäisesti työpaikan toiminta-ajatuksen mukaisesti
- käyttäytyy kohteliaasti ja kommunikoi asiakkaiden kanssa palveluhenkisesti
- esittelee tuotteiden sopivuuden tavallisimpiin erityisruokavalioihin sujuvasti ja omatoimisesti
- tietää ruoka- ja tapakulttuuria sekä ravitsemussuositukset siten, että pystyy esittelemään tuotteita ja opastaa tarvittaessa asiakkaita suomalaiseen ruoka- ja tapakulttuuriin sekä terveellisen aterian nauttimiseen
- käyttäytyy hyvien käyttäytymistapojen mukaisesti
- noudattaa vaitiolovelvollisuusohjeita
k5
- toimii työpaikan toiminta-ajatuksen mukaisesti ja työskentelee omatoimisesti huomioiden palvelukeittiön asiakasryhmän erityispiirteet ja ottaa ne huomioon työssään
- käyttäytyy kohteliaasti ja toimii aktiivisena ja oma-aloitteisena asiakaspalvelijana
- esittelee tuotteiden sopivuuden tavallisimpiin erityisruokavalioihin monipuolisesti ja sujuvasti
- tietää ruoka- ja tapakulttuuria sekä ravitsemussuositukset siten, että pystyy omatoimisesti esittelemään tuotteita ja opastaa tarvittaessa asiakkaita suomalaiseen ruoka- ja tapakulttuuriin sekä terveellisen aterian nauttimiseen
- käyttäytyy hyvien käyttäytymistapojen ja tilanteen vaatimusten mukaisesti
- noudattaa vaitiolovelvollisuusohjeita.