Arviointi
t1
- vastaanottaa kuljetetut ruoat ja tarvikkeet ja tarkistaa niiden lämpötilat ohjattuna
- noudattaa hygienialainsäädäntöä, omavalvontasuunnitelmaa ja -ohjeita
h3
- vastaanottaa kuljetetut ruoat ja tarvikkeet ja tarkistaa niiden lämpötilat oma-aloitteisesti
- säilyttää elintarvikkeet oikeissa lämpötiloissa
- noudattaa hygienialainsäädäntöä, omavalvontasuunnitelmaa ja -ohjeita
k5
- purkaa elintarvikkeet ja tarkistaa kuormakirjat ja lämpötilat itsenäisesti ja asianmukaisesti
- vastaanottaa kuljetetut ruoat ja tarvikkeet ja tarkistaa niiden lämpötilat omatoimisesti
- säilyttää elintarvikkeet omatoimisesti oikeissa lämpötiloissa
- noudattaa hygienialainsäädäntöä, omavalvontasuunnitelmaa ja -ohjeita