Arviointi
T1
- suunnittelee ohjattuna työvuoronsa tehtävät huomioiden tulo-, satama-, lähtö- ja meripäivien toiminnot
- tietää merenkulun ja laivatalouden toiminnan perusteet, mutta tarvitsee työskentelyssä ohjausta
- kunnostaa ja varustaa messin, pentterin, hytit ja yhteiset tilat ja varaa tarvittavat raaka-aineet, puhdistusaineet ja välineet ohjeiden mukaan
- käyttää ja puhdistaa koneita, laitteita sekä työvälineitä ohjeen mukaan
- tekee sovittuja varastointi- ja varastonvalvontatehtäviä
- tekee sovittuja ruoanvalmistustehtäviä
- käyttää tarvitsemiaan elintarvikkeita ja puhdistusaineita ohjeen mukaan ja huolehtii meriympäristön suojelusta
- siistii laivan henkilökunnan ja matkustajien hyttejä, messiä, oleskelutiloja ja muita yhteisiä tiloja toisen apuna
- hoitaa laivan henkilökunnan ruokatarjoilun ohjeen mukaan
- siistii ja järjestää tilat ohjeen mukaan ja lajittelee jätteet lajeittain
- hoitaa astiahuollon tehtävät sekä puhdistaa ruoanvalmistus- ja tarjoiluvälineet ohjeen mukaan
- toimii ohjeiden mukaan työtilanteissa ja muuntaa ohjattuna toimintaansa saadun palautteen perusteella
H3
- suunnittelee työvuoronsa tehtävät huomioiden tulo-, satama-, lähtö- ja meripäivien toiminnot
- vaiheistaa omatoimisesti omat työtehtävänsä laivatoiminnan mukaisesti
- tietää merenkulun ja laivatalouden toiminnan perusteet sekä työskentelee positiivisella otteella
- kunnostaa ja varustaa messin, pentterin, hytit ja yhteiset tilat ja varaa tarvittavat raaka-aineet, puhdistusaineet ja välineet
- käyttää ja puhdistaa koneita, laitteita sekä työvälineitä omatoimisesti ja hygieenisesti
- tekee sovittuja varastointi- ja varastonvalvontatehtäviä
- tekee sovittuja ruoanvalmistustehtäviä omatoimisesti ja sujuvasti
- käyttää tarvitsemiaan elintarvikkeita ja puhdistusaineita omatoimisesti ja huolehtii meriympäristön suojelusta
- siistii laivan henkilökunnan ja matkustajien hyttejä, messiä, oleskelutiloja ja muita yhteisiä tiloja omatoimisesti
- hoitaa laivan henkilökunnan ruokatarjoilun omatoimisesti
- siistii ja järjestää tilat omatoimisesti ja lajittelee jätteet lajeittain
- hoitaa astiahuollon tehtävät sekä puhdistaa ruoanvalmistus- ja tarjoiluvälineet omatoimisesti
- toimii vastuullisesti työtilanteissa ja muuntaa ohjeen mukaan toimintaansa saatuaan palautetta
K5
- suunnittelee itsenäisesti työvuoronsa tehtävät huomioiden tulo-, satama-, lähtö- ja meripäivien toiminnot ja ennakoi muutostilanteet
- vaiheistaa itsenäisesti omat työtehtävänsä laivatoiminnan mukaisesti
- tietää merenkulun ja laivatalouden toiminnan perusteet sekä työskentelee omatoimisesti ja positiivisella otteella
- kunnostaa ja varustaa messin, pentterin, hytit ja yhteiset tilat ja varaa tarvittavat raaka-aineet, puhdistusaineet ja välineet itsenäisesti
- käyttää ja puhdistaa koneet, laitteet sekä työvälineet itsenäisesti ja hygieenisesti
- tekee sovittuja varastointi- ja varastonvalvontatehtäviä itsenäisesti
- tekee sovittuja ruoanvalmistustehtäviä itsenäisesti ja ammattimaisesti
- käyttää tarvitsemiaan elintarvikkeita ja puhdistusaineita itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa ja huolehtii meriympäristön suojelusta
- siistii laivan henkilökunnan ja matkustajien hyttejä, messiä, oleskelutiloja ja muita yhteisiä tiloja itsenäisesti
- hoitaa laivan henkilökunnan ruokatarjoilun itsenäisesti
- siistii ja järjestää tilat itsenäisesti ja lajittelee jätteet lajeittain muun työn ohessa
- hoitaa astiahuollon tehtävät sekä puhdistaa ruoanvalmistus- ja tarjoiluvälineet itsenäisesti
- toimii vastuullisesti työtilanteissa ja muuntaa toimintaansa saamansa palautteen perusteella omaaloitteisesti