järjestää itselleen ergonomisesti turvallisen työympäristön
noudattaa vähittäiskaupan turvallisuusohjeita ja määräyksiä
vastaanottaa, varastoi ja käsittelee liha- tai kalatiskin raaka-aineita ja muita elintarvikkeita ohjeen mukaan ergonomisesti oikein valituilla, käytetyillä ja asennetuilla työvälineillä
käyttää turvallisesti ohjeiden mukaisia suojaimia, työvälineitä ja työmenetelmiä
h3
järjestää itsenäisesti itselleen ergonomisesti turvallisen työympäristön
noudattaa omatoimisesti vähittäiskaupan turvallisuusohjeita ja määräyksiä
vastaanottaa, varastoi ja käsittelee liha- tai kalatiskin raaka-aineita ja muita elintarvikkeita itsenäisesti ohjeen mukaan ergonomisesti oikein valituilla, käytetyillä ja asennetuilla työvälineillä
käyttää turvallisesti ja omatoimisesti ohjeiden mukaisia suojaimia, työvälineitä ja työmenetelmiä
k5
järjestää itselleen itsenäisesti ja tarkoituksenmukaisesti ergonomisesti turvallisen työympäristön
noudattaa vastuullisesti vähittäiskaupan turvallisuusohjeita ja määräyksiä
vastaanottaa, varastoi ja käsittelee liha- tai kalatiskin raaka-aineita ja muita tarvikkeita omatoimisesti ja vastuullisesti, ergonomisesti oikein valituilla, käytetyillä ja asennetuilla työvälineillä
käyttää turvallisesti ja vastuullisesti ohjeiden mukaisia suojaimia, työvälineitä ja työmenetelmiä
huolehtii koneiden, laitteiden ja työvälineiden kunnosta ja ilmoittaa viallisista työvälineistä esimiehelle oma-aloitteisesti