Arviointi

t1
  • suunnittelee ja aikatauluttaa yksittäisen työtehtävän toteutuksen työryhmän jäsenenä
  • muuntaa ruoka-annoksia asiakkaiden tai asiakasryhmien tarpeet huomioiden toisen apuna
  • organisoi työtään ja toimii aikataulun mukaisesti työryhmän jäsenenä
  • esivalmistaa ja valmistaa ruokalajeja
  • tekee tavallisimpia ruokalajeja ja leivonnaisia ruokaohjeiden mukaan ja ruokalajeille sopivilla menetelmillä ja laitteilla
  • valmistaa tilattuihin erityisruokavalioihin sopivat annokset ohjeen mukaan
  • tarvitsee ohjausta noudattaessaan sovittuja annoskokoja
  • viimeistelee ja laittaa esille tilaisuuksien ruokalajeja työryhmän jäsenenä aikatauluja noudattaen
  • asettelee ruokalajit esteettisesti tarjolle
  • esivalmistaa ja valmistaa toisen apuna seuraavan työvuoron tai päivän tilausmääräyksiä
  • toimii työryhmän jäsenenä ja muun henkilöstön kanssa tilausruokien valmistustehtävissä

h3
  • suunnittelee ja aikatauluttaa oman työnsä omatoimisesti sekä valmistamiensa ruokalajien esillelaiton pöytämuotojen ja asiakasmäärien mukaisesti
  • suurentaa, pienentää ja muuntaa ruokaohjeita omatoimisesti käyttäen alan reseptiohjelmia ja hinnoittelee tuotteen
  • organisoi sovitut ruoanvalmistustehtävänsä omatoimisesti tilaisuuksiin laadittujen aikataulujen mukaisesti
  • esivalmistaa ja valmistaa laadukkaita ja maukkaita ruokalajeja omatoimisesti
  • valmistaa omatoimisesti eri ruokalajeja ja leivonnaisia ruokaohjeiden mukaan ja ruokalajeille sopivilla menetelmillä ja laitteilla
  • valmistaa tilattuihin erityisruokavalioihin sopivat annokset
  • valmistaa ruokalajeja kannattavasti ja taloudellisesti hinta- ja laatutavoitteiden mukaisesti
  • pystyy noudattamaan sovittuja annoskokoja
  • viimeistelee ja laittaa esille tilaisuuksien ruokalajeja aikatauluja noudattaen ja auttaa tarvittaessa tarjoilussa
  • pitää itsenäisesti huolta ruokien riittävyydestä täydentäen ripeästi tarjolla olevia ruokia
  • asettelee ruokalajit esteettisesti tarjolle tilausmääräyksien mukaisesti ja huomioi menekin määrän reaalisesti
  • määrittelee ohjeen mukaan tilaisuuksien ruokalajien annoskoot suhteessa ruokalajien määrään
  • valmistaa ja laittaa esille ohjeen mukaan tarvittaessa tuotteita vatitarjoiluun
  • esivalmistaa ja valmistaa omatoimisesti seuraavan työvuoron tai päivän tilausmääräyksiä
  • toimii omatoimisesti muun henkilöstön kanssa tilausruokien valmistustehtävissä

k5
  • suunnittelee ja aikatauluttaa oman työnsä työjärjestyksen, ajoituksen ja jaksotuksen itsenäisesti sekä valmistamiensa ruokalajien kokonaismäärän ja esillelaiton pöytämuotojen ja asiakasmäärien mukaisesti
  • tietää asiakasryhmäkohtaisen annoskoon sekä suurentaa, pienentää ja muuntaa löytämiään ruokaohjeita itsenäisesti käyttäen alan reseptiohjelmia sekä hinnoittelee omatoimisesti tuotteen
  • organisoi ja jaksottaa sovitut ruoanvalmistustehtävät omatoimisesti ja tehokkaasti tilaisuuksiin laaditun aikataulun mukaisesti
    siten, että tuotteet pysyvät laadukkaina koko tilaisuuksien ajan sekä siirtyy joustavasti tehtävästä toiseen yllättävissäkin tilanteissa
  • esivalmistaa ja valmistaa laadukkaita ja maukkaita ruokalajeja itsenäisesti
  • valmistaa itsenäisesti eri ruokalajeja ja leivonnaisia ruokaohjeiden mukaan ja ruokalajeille sopivilla menetelmillä ja laitteilla
  • valmistaa ruokalajeja sovittujen hinta- ja laatutavoitteiden mukaisesti ja varmistaa budjetissa pysymisen
  • valmistaa omatoimisesti tilattuihin erityisruokavalioihin sopivat annokset
  • pystyy noudattamaan itsenäisesti sovittuja annoskokoja
  • toimii vastuullisesti työtilanteissa ja muuntaa toimintaansa palautteen perusteella oma-aloitteisesti
  • viimeistelee ja laittaa esille ruokalajeja aikataulua noudattaen, siirtyy joustavasti tehtävästä toiseen
  • pitää itsenäisesti huolta ruokien riittävyydestä ja tarjoiluastioiden täydentämisestä ja järjestyksestä asiakkaiden tilauksien vaatimusten mukaisesti
  • asettelee omatoimisesti ja esteettisesti ruokalajit tarjolle tilausmääräyksien mukaisesti samalla huomioiden menekin määrän reaalisesti
  • määrittelee opitun tiedon perusteella tilaisuuksien ruokalajien annoskoot suhteessa ruokalajien määrään
  • esivalmistaa ja valmistaa ja laittaa esille itsenäisesti tuotteita vatitarjoiluun
  • esivalmistaa ja valmistaa itsenäisesti seuraavan työvuoron tai päivän tilausmääräyksiä
  • toimii aktiivisesti ja positiivisesti työryhmän jäsenenä ja muun henkilöstön kanssa tilausruokien valmistustehtävissä