suunnittelee ja aikatauluttaa yksittäisen työtehtävän toteutuksen työryhmän jäsenenä
muuntaa ruoka-annoksia asiakkaiden tai asiakasryhmien tarpeet huomioiden toisen apuna
organisoi työtään ja toimii aikataulun mukaisesti työryhmän jäsenenä
esivalmistaa ja valmistaa ruokalajeja
tekee tavallisimpia ruokalajeja ja leivonnaisia ruokaohjeiden mukaan ja ruokalajeille sopivilla menetelmillä ja laitteilla
valmistaa tilattuihin erityisruokavalioihin sopivat annokset ohjeen mukaan
tarvitsee ohjausta noudattaessaan sovittuja annoskokoja
viimeistelee ja laittaa esille tilaisuuksien ruokalajeja työryhmän jäsenenä aikatauluja noudattaen
asettelee ruokalajit esteettisesti tarjolle
esivalmistaa ja valmistaa toisen apuna seuraavan työvuoron tai päivän tilausmääräyksiä
toimii työryhmän jäsenenä ja muun henkilöstön kanssa tilausruokien valmistustehtävissä
h3
suunnittelee ja aikatauluttaa oman työnsä omatoimisesti sekä valmistamiensa ruokalajien esillelaiton pöytämuotojen ja asiakasmäärien mukaisesti
suurentaa, pienentää ja muuntaa ruokaohjeita omatoimisesti käyttäen alan reseptiohjelmia ja hinnoittelee tuotteen
organisoi sovitut ruoanvalmistustehtävänsä omatoimisesti tilaisuuksiin laadittujen aikataulujen mukaisesti
esivalmistaa ja valmistaa laadukkaita ja maukkaita ruokalajeja omatoimisesti
valmistaa omatoimisesti eri ruokalajeja ja leivonnaisia ruokaohjeiden mukaan ja ruokalajeille sopivilla menetelmillä ja laitteilla
valmistaa tilattuihin erityisruokavalioihin sopivat annokset
valmistaa ruokalajeja kannattavasti ja taloudellisesti hinta- ja laatutavoitteiden mukaisesti
pystyy noudattamaan sovittuja annoskokoja
viimeistelee ja laittaa esille tilaisuuksien ruokalajeja aikatauluja noudattaen ja auttaa tarvittaessa tarjoilussa
pitää itsenäisesti huolta ruokien riittävyydestä täydentäen ripeästi tarjolla olevia ruokia
asettelee ruokalajit esteettisesti tarjolle tilausmääräyksien mukaisesti ja huomioi menekin määrän reaalisesti
määrittelee ohjeen mukaan tilaisuuksien ruokalajien annoskoot suhteessa ruokalajien määrään
valmistaa ja laittaa esille ohjeen mukaan tarvittaessa tuotteita vatitarjoiluun
esivalmistaa ja valmistaa omatoimisesti seuraavan työvuoron tai päivän tilausmääräyksiä
toimii omatoimisesti muun henkilöstön kanssa tilausruokien valmistustehtävissä
k5
suunnittelee ja aikatauluttaa oman työnsä työjärjestyksen, ajoituksen ja jaksotuksen itsenäisesti sekä valmistamiensa ruokalajien kokonaismäärän ja esillelaiton pöytämuotojen ja asiakasmäärien mukaisesti
tietää asiakasryhmäkohtaisen annoskoon sekä suurentaa, pienentää ja muuntaa löytämiään ruokaohjeita itsenäisesti käyttäen alan reseptiohjelmia sekä hinnoittelee omatoimisesti tuotteen
organisoi ja jaksottaa sovitut ruoanvalmistustehtävät omatoimisesti ja tehokkaasti tilaisuuksiin laaditun aikataulun mukaisesti siten, että tuotteet pysyvät laadukkaina koko tilaisuuksien ajan sekä siirtyy joustavasti tehtävästä toiseen yllättävissäkin tilanteissa
esivalmistaa ja valmistaa laadukkaita ja maukkaita ruokalajeja itsenäisesti
valmistaa itsenäisesti eri ruokalajeja ja leivonnaisia ruokaohjeiden mukaan ja ruokalajeille sopivilla menetelmillä ja laitteilla
valmistaa ruokalajeja sovittujen hinta- ja laatutavoitteiden mukaisesti ja varmistaa budjetissa pysymisen
valmistaa omatoimisesti tilattuihin erityisruokavalioihin sopivat annokset
pystyy noudattamaan itsenäisesti sovittuja annoskokoja
toimii vastuullisesti työtilanteissa ja muuntaa toimintaansa palautteen perusteella oma-aloitteisesti
viimeistelee ja laittaa esille ruokalajeja aikataulua noudattaen, siirtyy joustavasti tehtävästä toiseen
pitää itsenäisesti huolta ruokien riittävyydestä ja tarjoiluastioiden täydentämisestä ja järjestyksestä asiakkaiden tilauksien vaatimusten mukaisesti
asettelee omatoimisesti ja esteettisesti ruokalajit tarjolle tilausmääräyksien mukaisesti samalla huomioiden menekin määrän reaalisesti
määrittelee opitun tiedon perusteella tilaisuuksien ruokalajien annoskoot suhteessa ruokalajien määrään
esivalmistaa ja valmistaa ja laittaa esille itsenäisesti tuotteita vatitarjoiluun
esivalmistaa ja valmistaa itsenäisesti seuraavan työvuoron tai päivän tilausmääräyksiä
toimii aktiivisesti ja positiivisesti työryhmän jäsenenä ja muun henkilöstön kanssa tilausruokien valmistustehtävissä