Arviointikriteerien alta löytyy linkit kestävän kehityksen sähköisiin osaamismerkkeihin.

Arviointi

T1

  • esivalmistaa ja valmistaa ruokalajeja hävikkiä välttäen
  • kerää ja lajittelee tilaisuuden jätteet työpaikan ohjeiden mukaisesti

H3

  • esivalmistaa ja valmistaa laadukkaita ja maukkaita ruokalajeja omatoimisesti hävikkiä välttäen
  • on perehtynyt omatoimisesti ruoan kannattavaan ja kestävän kehityksen mukaiseen valmistamiseen
  • kerää ja lajittelee tilaisuuden jätteet omatoimisesti työpaikan ohjeiden mukaisesti

K5

  • esivalmistaa ja valmistaa laadukkaita ja maukkaita ruokalajeja itsenäisesti samalla hävikkiä välttäen
  • on perehtynyt itsenäisesti ja omatoimisesti ruoan kannattavaan ja kestävän kehityksen mukaiseen valmistamiseen
  • kerää ja lajittelee tilaisuuden jätteet omatoimisesti työpaikan ohjeiden mukaisesti

Tämä materiaali on tuotettu osana Healthy Future -hanketta