vastaanottaa ja varastoi toisen apuna elintarvikkeita sekä kylmiä tai lämpimiä ruokia
toimii toisen apuna ja valmiin suunnitelman mukaan erilaisissa päivittäin vaihtuvissa ruokatuotannon tehtävissä
käyttää ohjeen mukaan keskeisimpiä suurkeittiön koneita ja laitteita
käsittelee suurkeittiön ruokien raaka-aineita tarkoituksenmukaisella tavalla
valmistaa ohjeiden mukaan työryhmän jäsenenä suuria annosmääriä vakioitujen ruokaohjeiden mukaan samalla hyödyntäen GN-mitoitettuja astioita
suurentaa ja pienentää ohjattuna ruokaohjeita käyttäen alan perusreseptiikkaa tai reseptiohjelmia
valmistaa ravitsevaa ja maukasta ruokaa työryhmän jäsenenä
tarvittaessa pakkaa ja lähettää ruoat ja tarvikkeet kuljetettaviksi
puhdistaa tarvittaessa kuljetusastiat ohjeen mukaan
toimii omatoimisesti astiahuollon tehtävissä
tekee esivalmistustöitä
toimii työryhmän jäsenenä suurkeittiön ruoanvalmistustehtävissä ja yhteistyökumppaneiden kanssa
h3
vastaanottaa ja varastoi omatoimisesti elintarvikkeita sekä kylmiä tai lämpimiä ruokia
suunnittelee ja ajoittaa ruokalajien päivittäin vaihtuvat valmistusvaiheet, työtehtävien järjestyksen sekä sarjatyön omatoimisesti ohjeen mukaan
käyttää omatoimisesti suurkeittiön koneita ja laitteita
jaksottaa ohjeen mukaan ruoanvalmistuksen huomioiden keittiön laitekuormituksen
käsittelee omatoimisesti suurkeittiön ruokien raaka-aineita ja komponentteja tarkoituksenmukaisella tavalla
valmistaa suuria annosmääriä niille soveltuvilla menetelmillä sekä vakioitujen ruokaohjeiden mukaisesti samalla hyödyntäen GN-mitoitettuja astioita
suurentaa ja pienentää omatoimisesti ruokaohjeita käyttäen alan perusreseptiikkaa tai reseptiohjelmia
valmistaa omatoimisesti ravitsevaa ja maukasta ruokaa
pakkaa omatoimisesti ja lähettää tarvittaessa kuljetettavat ruoat ja tarvikkeet tilausmääräyksien ja ohjeiden mukaan
puhdistaa tarvittaessa itsenäisesti kuljetusastiat
toimii itsenäisesti astiahuollon tehtävissä
tekee esivalmistustöitä seuraavan päivän tai työvuorolistan ohjeen mukaan
toimii oma-aloitteisesti työryhmän jäsenenä suurkeittiön ruoanvalmistustehtävissä ja yhteistyökumppaneiden kanssa
k5
vastaanottaa ja varastoi omatoimisesti ja itsenäisesti elintarvikkeita sekä kylmiä tai lämpimiä ruokia
suunnittelee itsenäisesti ruokalajien valmistusvaiheet ja sarjatyön sekä työtehtäviensä järjestyksen ja ajoituksen sujuvaksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi
käyttää suurkeittiön koneita, laitteita ja työvälineitä monipuolisesti
käsittelee omatoimisesti suurkeittiön ruokien raaka-aineita ja komponentteja tarkoituksenmukaisella tavalla
vertaa ruoan määrän vastaavuutta annettuun ohjeeseen käyttää puuttuvien raaka-aineiden tilalla korvaavia tuotteita sovittujen ohjeiden mukaan
valmistaa omatoimisesti suuria annosmääriä niille soveltuvilla menetelmillä sekä vakioitujen ruokaohjeiden mukaisia ruokia ja leivonnaisia GN-mitoitettuja astioita käyttäen
käyttää tarvittaessa valmistetun ruoan jäähdytykseen pikajäähdytystä suurentaa ja pienentää itsenäisesti ruokaohjeita käyttäen alan perusreseptiikkaa tai reseptiohjelmia
valmistaa ravitsevaa ja maukasta ruokaa itsenäisesti ja omatoimisesti
pakkaa itsenäisesti ja lähettää tarvittaessa kuljetettavat ruoat ja tarvikkeet tilausmääräyksien ja ohjeiden mukaan
puhdistaa tarvittaessa itsenäisesti kuljetusastiat
toimii omatoimisesti työn lomassa astiahuollon tehtävissä, astia- ja patapesukonetta käyttäen
tarkistaa omatoimisesti seuraavan päivän tai työvuoron ruokalistat ja tekee esivalmistustöitä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti
toimii aktiivisesti ja positiivisesti työryhmän jäsenenä suurkeittiön ruoanvalmistustehtävissä ja yhteistyökumppaneiden kanssa