Arviointi
t1
- purkaa elintarvikkeet ja tarkistaa kuormakirjat
- vastaanottaa kuljetetut ruoat ja tarvikkeet ja tarkistaa niiden lämpötilat ohjattuna
- järjestää toisen apuna tuotteet ja välineet niille kuuluville paikoille
- suunnittelee ja aikatauluttaa työvuoronsa työtehtäviä ohjeen mukaan
- käyttää toisen apuna palvelukeittiön keskeisimpiä koneita, laitteita, työvälineitä ja jakelulaitteita sekä puhdistaa ne käytön jälkeen
- kuumentaa ruokia tarvittaessa tai valmistaa aamiais- tai välipalatuotteita, lisäkkeitä tai leivonnaisia ohjeen mukaan
- tarkistaa tilatut erityisruokavalioannokset ohjeen mukaan
- laittaa tarjolle tai jakaa tarvittaessa ruoat jakelupisteessä toisen apuna
- jakaa ohjeen mukaan yksittäisten asiakkaiden ruoat oikein erityisruokavaliot huomioiden
h3
- purkaa elintarvikkeet ja tarkistaa kuormakirjat omatoimisesti
- vastaanottaa kuljetetut ruoat ja tarvikkeet ja tarkistaa niiden lämpötilat oma-aloitteisesti
- järjestää tuotteet ja välineet niille kuuluville paikoille asianmukaisesti
- suunnittelee ja aikatauluttaa työvuoronsa työtehtäviä omatoimisesti
- käyttää palvelukeittiön laitteita, työvälineitä ja jakelulaitteita omatoimisesti sekä puhdistaa ne käytön jälkeen
- käsittelee ruoanvalmistuksen raaka-aineita ja valmistaa omatoimisesti välipalatuotteita, lisäkkeitä tai leivonnaisia
- kuumentaa tai kypsentää omatoimisesti ruokia tarvittaessa
- tarkistaa tilatut erityisruokavaliot omatoimisesti tehdyn tilauksen perusteella
- laittaa tarjolle tai jakaa tarvittaessa ruoat jakelupisteessä saamiensa ohjeiden mukaan erityisruokavaliot huomioiden
- jakaa yksittäisten asiakkaiden ruoat oikein ja omatoimisesti
- tekee tilauksia tuotantokeittiöön työryhmän jäsenenä
k5
- purkaa elintarvikkeet ja tarkistaa kuormakirjat ja lämpötilat itsenäisesti ja asianmukaisesti
- vastaanottaa kuljetetut ruoat ja tarvikkeet ja tarkistaa niiden lämpötilat omatoimisesti
- järjestää tuotteet ja välineet niille kuuluville paikoille asianmukaisesti ja huolehtii niiden riittävyydestä
- suunnittelee ja aikatauluttaa työvuoronsa työtehtäviä sujuvasti ja omatoimisesti
- käyttää palvelukeittiön laitteita, työvälineitä ja jakelulaitteita omatoimisesti ja ripeästi sekä puhdistaa ne käytön jälkeen oma-aloitteisesti
- käsittelee itsenäisesti ruoanvalmistuksen raaka-aineita ja valmistaa sujuvasti ai välipalatuotteita, lisäkkeitä tai leivonnaisia
- kuumentaa tai kypsentää ruokia tarvittaessa omatoimisesti
- tarkistaa tilatut erityisruokavalioannokset tilauksen perusteella itsenäisesti ja huolellisesti
- huolehtii itsenäisesti erilaisten ruoka-aineallergisten asiakkaiden aamu- ja välipaloista ja lounaista
- laittaa ruoat tarjolle tai jakaa tarvittaessa ruoat jakelupisteessä omatoimisesti erityisruokavaliot huomioiden
- jakaa omatoimisesti yksittäisten asiakkaiden ruoat oikein ja turvallisesti
- varmistaa itsenäisesti ruoan ulkonäön ja laadun
- tekee tilauksia tuotantokeittiöön omatoimisesti