Arviointi

t1
  • purkaa elintarvikkeet ja tarkistaa kuormakirjat
  • vastaanottaa kuljetetut ruoat ja tarvikkeet ja tarkistaa niiden lämpötilat ohjattuna
  • järjestää toisen apuna tuotteet ja välineet niille kuuluville paikoille
  • suunnittelee ja aikatauluttaa työvuoronsa työtehtäviä ohjeen mukaan
  • käyttää toisen apuna palvelukeittiön keskeisimpiä koneita, laitteita, työvälineitä ja jakelulaitteita sekä puhdistaa ne käytön jälkeen
  • kuumentaa ruokia tarvittaessa tai valmistaa aamiais- tai välipalatuotteita, lisäkkeitä tai leivonnaisia ohjeen mukaan
  • tarkistaa tilatut erityisruokavalioannokset ohjeen mukaan
  • laittaa tarjolle tai jakaa tarvittaessa ruoat jakelupisteessä toisen apuna
  • jakaa ohjeen mukaan yksittäisten asiakkaiden ruoat oikein erityisruokavaliot huomioiden

h3
  • purkaa elintarvikkeet ja tarkistaa kuormakirjat omatoimisesti
  • vastaanottaa kuljetetut ruoat ja tarvikkeet ja tarkistaa niiden lämpötilat oma-aloitteisesti
  • järjestää tuotteet ja välineet niille kuuluville paikoille asianmukaisesti
  • suunnittelee ja aikatauluttaa työvuoronsa työtehtäviä omatoimisesti
  • käyttää palvelukeittiön laitteita, työvälineitä ja jakelulaitteita omatoimisesti sekä puhdistaa ne käytön jälkeen
  • käsittelee ruoanvalmistuksen raaka-aineita ja valmistaa omatoimisesti välipalatuotteita, lisäkkeitä tai leivonnaisia
  • kuumentaa tai kypsentää omatoimisesti ruokia tarvittaessa
  • tarkistaa tilatut erityisruokavaliot omatoimisesti tehdyn tilauksen perusteella
  • laittaa tarjolle tai jakaa tarvittaessa ruoat jakelupisteessä saamiensa ohjeiden mukaan erityisruokavaliot huomioiden
  • jakaa yksittäisten asiakkaiden ruoat oikein ja omatoimisesti
  • tekee tilauksia tuotantokeittiöön työryhmän jäsenenä

k5
  • purkaa elintarvikkeet ja tarkistaa kuormakirjat ja lämpötilat itsenäisesti ja asianmukaisesti
  • vastaanottaa kuljetetut ruoat ja tarvikkeet ja tarkistaa niiden lämpötilat omatoimisesti
  • järjestää tuotteet ja välineet niille kuuluville paikoille asianmukaisesti ja huolehtii niiden riittävyydestä
  • suunnittelee ja aikatauluttaa työvuoronsa työtehtäviä sujuvasti ja omatoimisesti
  • käyttää palvelukeittiön laitteita, työvälineitä ja jakelulaitteita omatoimisesti ja ripeästi sekä puhdistaa ne käytön jälkeen oma-aloitteisesti
  • käsittelee itsenäisesti ruoanvalmistuksen raaka-aineita ja valmistaa sujuvasti ai välipalatuotteita, lisäkkeitä tai leivonnaisia
  • kuumentaa tai kypsentää ruokia tarvittaessa omatoimisesti
  • tarkistaa tilatut erityisruokavalioannokset tilauksen perusteella itsenäisesti ja huolellisesti
  • huolehtii itsenäisesti erilaisten ruoka-aineallergisten asiakkaiden aamu- ja välipaloista ja lounaista
  • laittaa ruoat tarjolle tai jakaa tarvittaessa ruoat jakelupisteessä omatoimisesti erityisruokavaliot huomioiden
  • jakaa omatoimisesti yksittäisten asiakkaiden ruoat oikein ja turvallisesti
  • varmistaa itsenäisesti ruoan ulkonäön ja laadun
  • tekee tilauksia tuotantokeittiöön omatoimisesti