Arviointi

t1
  • toimii työpaikan toiminta-ajatuksen mukaisesti toisen apuna
  • käyttäytyy kohteliaasti ja kommunikoi asiakkaiden kanssa palvelutilanteessa
  • esittelee ohjeistettuna tuotteiden sopivuuden tavallisimpiin erityisruokavalioihin
  • tietää ruoka- ja tapakulttuuria sekä ravitsemussuositukset siten, että pystyy ohjeen mukaan esittelemään tuotteita ja opastaa tarvittaessa asiakkaita suomalaiseen ruoka- ja tapakulttuuriin sekä terveellisen aterian nauttimiseen
  • käyttäytyy hyvien käyttäytymistapojen mukaisesti
  • noudattaa vaitiolovelvollisuusohjeita

h3
  • toimii itsenäisesti työpaikan toiminta-ajatuksen mukaisesti
  • käyttäytyy kohteliaasti ja kommunikoi asiakkaiden kanssa palveluhenkisesti
  • esittelee tuotteiden sopivuuden tavallisimpiin erityisruokavalioihin sujuvasti ja omatoimisesti
  • tietää ruoka- ja tapakulttuuria sekä ravitsemussuositukset siten, että pystyy esittelemään tuotteita ja opastaa tarvittaessa asiakkaita suomalaiseen ruoka- ja tapakulttuuriin sekä terveellisen aterian nauttimiseen
  • käyttäytyy hyvien käyttäytymistapojen mukaisesti
  • noudattaa vaitiolovelvollisuusohjeita

k5
  • toimii työpaikan toiminta-ajatuksen mukaisesti ja työskentelee omatoimisesti huomioiden palvelukeittiön asiakasryhmän erityispiirteet ja ottaa ne huomioon työssään
  • käyttäytyy kohteliaasti ja toimii aktiivisena ja oma-aloitteisena asiakaspalvelijana
  • esittelee tuotteiden sopivuuden tavallisimpiin erityisruokavalioihin monipuolisesti ja sujuvasti
  • tietää ruoka- ja tapakulttuuria sekä ravitsemussuositukset siten, että pystyy omatoimisesti esittelemään tuotteita ja opastaa tarvittaessa asiakkaita suomalaiseen ruoka- ja tapakulttuuriin sekä terveellisen aterian nauttimiseen
  • käyttäytyy hyvien käyttäytymistapojen ja tilanteen vaatimusten mukaisesti
  • noudattaa vaitiolovelvollisuusohjeita.