Arviointi

T1
  • suunnittelee ohjattuna työvuoronsa tehtävät huomioiden tulo-, satama-, lähtö- ja meripäivien toiminnot
  • tietää merenkulun ja laivatalouden toiminnan perusteet, mutta tarvitsee työskentelyssä ohjausta
  • kunnostaa ja varustaa messin, pentterin, hytit ja yhteiset tilat ja varaa tarvittavat raaka-aineet, puhdistusaineet ja välineet ohjeiden mukaan
  • käyttää ja puhdistaa koneita, laitteita sekä työvälineitä ohjeen mukaan
  • tekee sovittuja varastointi- ja varastonvalvontatehtäviä
  • tekee sovittuja ruoanvalmistustehtäviä
  • käyttää tarvitsemiaan elintarvikkeita ja puhdistusaineita ohjeen mukaan ja huolehtii meriympäristön suojelusta
  • siistii laivan henkilökunnan ja matkustajien hyttejä, messiä, oleskelutiloja ja muita yhteisiä tiloja toisen apuna
  • hoitaa laivan henkilökunnan ruokatarjoilun ohjeen mukaan
  • siistii ja järjestää tilat ohjeen mukaan ja lajittelee jätteet lajeittain
  • hoitaa astiahuollon tehtävät sekä puhdistaa ruoanvalmistus- ja tarjoiluvälineet ohjeen mukaan
  • toimii ohjeiden mukaan työtilanteissa ja muuntaa ohjattuna toimintaansa saadun palautteen perusteella

H3
  • suunnittelee työvuoronsa tehtävät huomioiden tulo-, satama-, lähtö- ja meripäivien toiminnot
  • vaiheistaa omatoimisesti omat työtehtävänsä laivatoiminnan mukaisesti
  • tietää merenkulun ja laivatalouden toiminnan perusteet sekä työskentelee positiivisella otteella
  • kunnostaa ja varustaa messin, pentterin, hytit ja yhteiset tilat ja varaa tarvittavat raaka-aineet, puhdistusaineet ja välineet
  • käyttää ja puhdistaa koneita, laitteita sekä työvälineitä omatoimisesti ja hygieenisesti
  • tekee sovittuja varastointi- ja varastonvalvontatehtäviä
  • tekee sovittuja ruoanvalmistustehtäviä omatoimisesti ja sujuvasti
  • käyttää tarvitsemiaan elintarvikkeita ja puhdistusaineita omatoimisesti ja huolehtii meriympäristön suojelusta
  • siistii laivan henkilökunnan ja matkustajien hyttejä, messiä, oleskelutiloja ja muita yhteisiä tiloja omatoimisesti
  • hoitaa laivan henkilökunnan ruokatarjoilun omatoimisesti
  • siistii ja järjestää tilat omatoimisesti ja lajittelee jätteet lajeittain
  • hoitaa astiahuollon tehtävät sekä puhdistaa ruoanvalmistus- ja tarjoiluvälineet omatoimisesti
  • toimii vastuullisesti työtilanteissa ja muuntaa ohjeen mukaan toimintaansa saatuaan palautetta

K5
  • suunnittelee itsenäisesti työvuoronsa tehtävät huomioiden tulo-, satama-, lähtö- ja meripäivien toiminnot ja ennakoi muutostilanteet
  • vaiheistaa itsenäisesti omat työtehtävänsä laivatoiminnan mukaisesti
  • tietää merenkulun ja laivatalouden toiminnan perusteet sekä työskentelee omatoimisesti ja positiivisella otteella
  • kunnostaa ja varustaa messin, pentterin, hytit ja yhteiset tilat ja varaa tarvittavat raaka-aineet, puhdistusaineet ja välineet itsenäisesti
  • käyttää ja puhdistaa koneet, laitteet sekä työvälineet itsenäisesti ja hygieenisesti
  • tekee sovittuja varastointi- ja varastonvalvontatehtäviä itsenäisesti
  • tekee sovittuja ruoanvalmistustehtäviä itsenäisesti ja ammattimaisesti
  • käyttää tarvitsemiaan elintarvikkeita ja puhdistusaineita itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa ja huolehtii meriympäristön suojelusta
  • siistii laivan henkilökunnan ja matkustajien hyttejä, messiä, oleskelutiloja ja muita yhteisiä tiloja itsenäisesti
  • hoitaa laivan henkilökunnan ruokatarjoilun itsenäisesti
  • siistii ja järjestää tilat itsenäisesti ja lajittelee jätteet lajeittain muun työn ohessa
  • hoitaa astiahuollon tehtävät sekä puhdistaa ruoanvalmistus- ja tarjoiluvälineet itsenäisesti
  • toimii vastuullisesti työtilanteissa ja muuntaa toimintaansa saamansa palautteen perusteella omaaloitteisesti