on perehtynyt työpaikan liikeideaan tai toiminta-ajatukseen siten, että pystyy esittelemään sen keskeisiä tuotteita ja palveluja
on perehtynyt eri ruokalajeihin ja työpaikan raaka-aineisiin siten, että pystyy kertomaan ruokalajeista ja raaka-aineista ja niiden alkuperästä
laittaa lounaan ruokalajit esille linjastoon tai muutoin sovitulla tavalla
palvelee asiakkaita ystävällisesti palvelumallin mukaisesti, mutta tarvitsee välillä ohjausta
noudattaa vaitiolovelvollisuutta suhteessa asiakkaisiin ja yritykseen
H3
kertoo toimipaikassa tai lähialueella käytettävistä luomuruoista, lähiruoista sekä tulkitsee alkuperäistietoja
perehtyy työpaikan liikeideaan tai toiminta-ajatukseen siten, että pystyy esittelemään sen keskeisiä tuotteita ja palveluja itsenäisesti
laittaa lounasruokia esille linjastoon tai muutoin sovitulla tavalla ja huolehtii niiden riittävyydestä ja siisteydestä
palvelee asiakkaita ystävällisesti palvelumallin mukaisesti
noudattaa vaitiolovelvollisuutta suhteessa asiakkaisiin ja yritykseen
K5
kertoo itsenäisesti työpaikassa tai lähialueella käytettävistä luomuruoista ja lähiruoista sekä tulkitsee alkuperäismerkintöjä
perehtyy työpaikan liikeideaan tai toiminta-ajatukseen siten, että pystyy esittelemään sen keskeiset tuotteet ja palvelut sekä yhteistyökumppanit ja asiakasryhmät
laittaa lounasruokia esille linjastoon tai muutoin sovitulla tavalla ja huolehtii niiden riittävyydestä ja siisteydestä omatoimisesti
palvelee asiakkaita ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti palvelumallin mukaisesti
noudattaa vaitiolovelvollisuutta suhteessa asiakkaisiin ja yritykseen