Arviointikriteerien alta löytyy linkit kestävän kehityksen sähköisiin osaamismerkkeihin.

Arviointi

T1

  • noudattaa kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja
  • toimii ohjeen mukaan kannattavasti ja taloudellisesti ja ottaa huomioon hävikin annosruokia esivalmistaessa ja valmistaessa
  • hoitaa astiahuollon tehtävät ja lajittelee jätteet kestävän kehityksen mukaisesti

H3

  • noudattaa omatoimisesti kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja
  • toimii omatoimisesti kannattavasti ja taloudellisesti ja ottaa huomioon hävikin annosruokia esivalmistaessa ja valmistaessa
  • hoitaa astiahuollon tehtävät omatoimisesti ja lajittelee jätteet kestävän kehityksen mukaisesti
  • toimii ergonomisesti ja ylläpitää työympäristön turvallisuutta omatoimisesti ja samalla käyttää laitteita energiaa vähentäen

K5

  • noudattaa kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja
  • toimii kannattavasti ja taloudellisesti ja ennakoi hävikkiä
  • vähentää omatoimisesti keittiön energian, veden ja kemikaalien kulutusta sekä jätteiden syntyä ja kuljetuksia
  • ylläpitää aktiivisesti toiminta- ja työkykyä työssään toimien ergonomisesti ja samalla käyttää laitteita energiaa vähentäen

Tämä materiaali on tuotettu osana Healthy Future -hanketta