Arviointikriteerien alta löytyy linkit kestävän kehityksen sähköisiin osaamismerkkeihin.
Arviointi
T1
- noudattaa kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja
- toimii ohjeen mukaan kannattavasti ja taloudellisesti ja ottaa huomioon hävikin annosruokia esivalmistaessa ja valmistaessa
- hoitaa astiahuollon tehtävät ja lajittelee jätteet kestävän kehityksen mukaisesti
H3
- noudattaa omatoimisesti kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja
- toimii omatoimisesti kannattavasti ja taloudellisesti ja ottaa huomioon hävikin annosruokia esivalmistaessa ja valmistaessa
- hoitaa astiahuollon tehtävät omatoimisesti ja lajittelee jätteet kestävän kehityksen mukaisesti
- toimii ergonomisesti ja ylläpitää työympäristön turvallisuutta omatoimisesti ja samalla käyttää laitteita energiaa vähentäen
K5
- noudattaa kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja
- toimii kannattavasti ja taloudellisesti ja ennakoi hävikkiä
- vähentää omatoimisesti keittiön energian, veden ja kemikaalien kulutusta sekä jätteiden syntyä ja kuljetuksia
- ylläpitää aktiivisesti toiminta- ja työkykyä työssään toimien ergonomisesti ja samalla käyttää laitteita energiaa vähentäen
Tämä materiaali on tuotettu osana Healthy Future -hanketta