Arviointi

T1

  • toimii työryhmän jäsenenä ravintolan ruoanvalmistustehtävissä ja noudattaa työaikoja
  • suunnittelee, esivalmistelee, rytmittää ja ajoittaa työvuoronsa työtehtäviä työryhmän jäsenenä
  • tarvitsee ohjausta uusissa tilanteissa tai työympäristön muuttuessa
  • auttaa pyydettäessä muiden työpisteiden tehtävissä
  • tunnistaa ja käyttää annosruokien raaka-aineita sekä arvioi niiden laatua toisen apuna
  • käyttää ja puhdistaa annosruokien valmistukseen soveltuvia koneita, laitteita ja välineitä
  • esivalmistaa eri menetelmillä komponentteja annoksiin tai menukokonaisuuksiin tarviten ajoittain ohjausta
  • esivalmistaa, valmistaa ja laittaa esille ruokalajeja annoskorttien mukaan
  • kokoaa ohjeistettuna asiakkaiden tilauksien mukaisia ruoka-annoksia
  • tiedottaa ohjeen mukaan mahdollisista muutoksista ja toiveista muille työntekijöille
  • tekee vuoronvaihtoon tai seuraavaan työpäivään liittyviä tehtäviä työpaikan toimintatavan mukaisesti
  • ottaa vastuun omasta työpanoksestaan työryhmän jäsenenä

H3

  • toimii aktiivisena työryhmän jäsenenä ravintolan ruoanvalmistustehtävissä ja noudattaa työaikoja
  • suunnittelee, esivalmistelee ja ajoittaa omatoimisesti työvuoronsa työtehtävät asiakasmäärien ja tilausmääräysten mukaisesti
  • toimii uusissa tilanteissa tai työympäristön muuttuessa joustavasti ja omatoimisesti
  • auttaa muiden työpisteiden tehtävissä
  • tunnistaa ja käyttää annosruokien raaka-aineita sekä arvioi niiden laatua omatoimisesti
  • käyttää sekä puhdistaa omatoimisesti annosruokien valmistukseen soveltuvia koneita, laitteita ja välineitä
  • esivalmistaa omatoimisesti eri menetelmillä komponentteja annoksiin tai menukokonaisuuksiin
  • esivalmistaa ja valmistaa asiakkaiden tilauksien mukaisia eri menetelmillä erilaisille asiakasryhmille maukkaita, ravitsevia ja tasalaatuisia annosruokia annoskortin tai ohjeen mukaan
  • kokoaa omatoimisesti asiakkaiden tilauksien mukaisia ruoka-annoksia annoskokoja noudattaen siististi ja viimeistellysti
  • tiedottaa omatoimisesti mahdollisista muutoksista ja toiveista muille työntekijöille
  • tekee omatoimisesti vuoronvaihtoon tai seuraavaan työpäivään liittyvät tehtävät työpaikan toimintatavan mukaisesti
  • ottaa vastuun omasta työpanoksestaan työryhmän jäsenenä

K5

  • toimii aktiivisena ja positiivisena työryhmän jäsenenä ravintolan ruoanvalmistustehtävissä ja noudattaa työaikoja
  • suunnittelee, esivalmistelee ja ajoittaa itsenäisesti ja omatoimisesti työvuoronsa työtehtävät asiakasmäärien ja tilausmääräysten mukaisesti
  • toimii itsenäisesti paineenalaisena jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa sekä muuttaa tarvittaessa työtapojaan
  • havaitessaan tarvetta auttaa myös muiden työpisteiden tehtävissä työtilanteiden mukaisesti
  • valitsee ja käyttää itsenäisesti annosruokien raaka-aineita sekä arvioi niiden laatua
  • käyttää sekä puhdistaa itsenäisesti annosruokien valmistukseen soveltuvia koneita, laitteita ja välineitä
  • esivalmistaa itsenäisesti eri menetelmillä komponentteja annoksiin tai menukokonaisuuksiin
  • esivalmistaa ja valmistaa itsenäisesti eri menetelmillä erilaisille asiakasryhmille maukkaita, ravitsevia ja tasalaatuisia annosruokia annoskortin tai ohjeen mukaan
  • laittaa asiakkaiden tilauksien mukaisia annosruokia esille annoskokoja noudattaen tilaisuuden luonteen mukaan, viimeistellysti, tasalaatuisesti ja sovitun tarjoilutavan mukaan
  • edesauttaa omalla työllään palvelukokonaisuuden onnistumista omatoimisesti tiedottamalla ja toimimalla yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa
  • tekee pääosin itsenäisesti vuoronvaihtoon tai seuraavaan työpäivään liittyvät esivalmistelutehtävät työpaikan toimintatavan mukaisesti